Ontdek waarom herbruikbare luiers zinvol zijn

probeerpakket wasbare luiers

Wasbare luiers zijn een stuk goedkoper dan wegwerpluiers. Maar we willen ook laten zien waarom het zeker zinvol is om dit alternatief te proberen via een probeerpakket wasbare luiers. Net als bij de wegwerpluier zijn er ook verschillende modellen van de moderne katoenen luier.

De voordelen van wasbare luieres!

Als we gebruikers vragen wat de voordelen zijn van de wasbare luier, zijn de eerste antwoorden “dat scheelt zoveel afval !” En “mijn baby zal geen chemicaliën bij zich hebben”.

Met een snelheid van 6 luiers per dag, wordt geschat dat een kind, vanaf de geboorte tot het schoonmaken, ongeveer 5.000 luiers zal gebruiken , of een ton afval dat moet worden verwerkt voor wegwerpluiers, wat 500 jaar zal duren om te worden afgebroken !

Aan de budgetkant, afhankelijk van de kwaliteit van de luiers die u neemt, besparen wasbare luiers u 500 tot 1000 € voor een kind. Dus stel je voor, wanneer je ze voor een tweede, derde keer hergebruikt… kost het je bijna niets! En je kunt ze zelfs doorverkopen als je ze niet meer nodig hebt !

Tot slot blijkt dat veel gebruikers aangeven dat bij het gebruik van wasbare luiers de roodheid (luieruitslag) zou verdwijnen .

probeerpakket wasbare luiers

Het zoeken naar een luier compromis

Laten we niet hypocriet zijn, op alle vlakken zijn wegwerpluiers uiterst praktisch !

Voor veel huishoudens was deze uitvinding een echte revolutie. Is de investering en het wassen dan wel de moeite waard?

Dit is de reden waarom het ideaal zeker in een compromis van de twee ligt.

Ouders die wasbare luiers gebruiken , hebben ook nog wegwerpluiers in bepaalde gevallen (’s nachts, op reis, enz.).

Het krijgen en opvoeden van een baby is een mentale belasting dus zal je begrijpen dat als het wassen van de luiers van je kind te veel is, dit misschien niet de beste tijd voor je is!

Je kan ,zeker als de baby wat ouder is, een probeerpakket wasbare luiers aanvragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *