Wat is bewerkt hout?

eettafel mangohout 160

Bewerkt hout wordt vervaardigd en ontworpen om de natuurlijke kenmerken van natuurlijk hout te maximaliseren. Ze worden ook wel genoemd: composiet hout, kunstmatig hout, vervaardigd karton, enz. De flexibiliteit om specifieke meubel vereisten te ontwerpen, geeft het een behoorlijk voordeel ten opzichte van zachthout. Bewerkt hout kan gemakkelijk worden gesneden, verbonden, gegrild, gelijmd en in elkaar worden gezet in vergelijking met massief hout/hardhout. Maar als het om sterkte en duurzaamheid gaat, kun je eettafel meubels gemaakt van eettafel mangohout 160 niet vergelijken met een eettafel gemaakt van Engineered Wood. Een voorbeeld van bewerkt hout is multiplex, het is een populair bewerkt hout dat voor verschillende doeleinden is gemaakt; het is een vervaardigd hout gemaakt van verschillende zachte houtsoorten. Natuurlijk heeft bewerkt hout zijn voor- en nadelen zoals elk ander door de mens gemaakt item.

eettafel mangohout 160

Hardhout versus bewerkt hout

Laten we hardhout vergelijken met bewerkt hout met betrekking tot vloeren. Hardhouten vloeren zijn gemaakt van planken van hardhout, terwijl parketvloeren verschillende lagen massief hout combineren tot een plank.

Hardhouten vloeren – kunnen meerdere keren worden geschuurd en opnieuw worden afgewerkt, maar water is zijn vijand, daarom mag u het nooit onder de kelder of ergens anders installeren waar water het kan beschadigen. Hoewel hardhout nog steeds kan worden gebruikt om meubels in de keuken te maken, zijn meubels zoals eettafel mangohout 160 geschikt voor hardhouten meubels in huis.

Bewerkt hout – kan slechts één keer in zijn leven worden geschuurd. Gelukkig is het bestand tegen water, waardoor het geschikt is om te worden geïnstalleerd in kelders en ruimtes die onderhevig zijn aan veel vochtigheid.

Het belangrijkste om op te merken is dat – het gebied in uw huis waar de vloer of het meubilair zal worden gebruikt, bepalend is voor het soort houtproduct dat u krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *